Tu navegador (Internet Explorer 7 o anterior) está obsoleto. Tiene fallas de seguridad y no puede mostrar todas las características de este y otros sitios web. Aprende a actualizar su navegador.

X

Navegar / buscar

Biografia


El meu nom és Pere Portero i Carbó i vaig néixer l’any 1959 a Terrassa.

Com tothom, naturalment, vaig viure el que tocava en aquell espai i temps que m’identifica i, ves a saber per què, des de que tinc us de memòria (de raó només en té la vida!) ja estava encuriosit per entendre per què les persones ens comportem com ho fem; per entendre les maneres que tenim d’intentar gaudir el més possible i de patir el menys possible, aparentment tant diverses però en el fons tant iguals; en resum, per entendre per què allò que unes persones troben meravellós, d’altres ho poden trobar horrorós.

Actualment, segueixo perseverant en entendre les dificultats d’adaptació a l’entorn de qualsevol persona sensible que vol seguir evolucionant satisfactòriament i en ensenyar com aconseguir-ho el millor possible … donades les circumstàncies.

Ves a saber si per aquests motius o d’altres, vaig estudiar Psicologia i em vaig llicenciar a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1982.

Faig de psicòleg de professió i

de diversió des d’aleshores.

També faig de mi, de marit, de pare, d’amic, … Sóc, si sóc alguna cosa, un entusiasta de la ciència i, en particular, de la ciència que estudia l’aprenentatge o la relació que les persones establim amb l’entorn, anomenada “Psicologia”.

 

Tots som “ens”, que ens relacionem amb l’entorn en funció del moment històric que ens ha tocat viure i, com va demostrar Charles Darwin, el nostre objectiu fonamental és sobreviure el millor possible. Per això, ho hem de fer aprenent a adaptar-nos a aquest entorn … el que ens toqui i el que, amb més o menys mesura, podem triar.

Sóc un admirador de les persones que aprenen a viure intentant aconseguir les seves il·lusions amb tranquil·litat, sentit de l’humor i enginy i que aprenen a fer-ho afrontant les naturals angoixes, pors i desànims que ens toquen a cadascun.

Sóc, en definitiva, un enamorat de l’aprenentatge de l’esport de viure … de l’art de viure!

I això és el que ensenyo.