Tu navegador (Internet Explorer 7 o anterior) está obsoleto. Tiene fallas de seguridad y no puede mostrar todas las características de este y otros sitios web. Aprende a actualizar su navegador.

X

Navegar / buscar

Què faig?


– Sabeu què fa el psicòleg?

– Sabeu que el psicòleg fa moltes més coses que escoltar?

– Sabeu que el psicòleg ensenya a aprendre molt més amb fets que amb paraules?

Faig «Counselling».

El «Counselling» o Assessorament Psicològic abraça tot el que realment fa un psicòleg: acull, escolta, empatitza, explica, acompanya, felicita i renya, aconsella, ajuda a cercar recursos i, sobretot, ensenya i fa fer!

A ensenyar i fer fer és la part del counselling que se’n diu “coaching”.

Faig d’“entrenador” que ensenya l’esport, o l’art de viure de la millor manera possible. I de “conseller” acompanyant, ajudant i supervisant tot el procés d’aprenentage.
Observo com cada persona es relaciona o afronta les diferents situacions de la seva vida quotidiana i li explico i ensenyo a fer-ho d’una manera més adequada. Sempre utilitzant les habilitats adients i ensenyant-li a aprendre aquelles habilitats que li calen, acompanyant i tutorant tot el procés.

I com que aprendre és sobretot una qüestió de pràctica, dissenyo la “pauta d’entrenament” adient i específica perquè cada persona aprengui les habilitats que necessita.

És a dir: aconsello, ensenyo i faig fer!

Explico les “regles del joc de la vida” (sovint al revés del que ens han explicat) i faig actuar d’una manera diferent per a aconseguir canviar el nostre comportament i obtenir més satisfacció.

 

Allò que horriblement s’anomenen “trastorns psicològics” (ansietats, depressions, estrés …) són en realitat dificultats naturals (o “normals”!) d’adaptar-se a un entorn que canvia molt de pressa i que sovint ho intentem aconseguir de manera inadequada com, per exemple, pensant massa!

Sortosament, ja va arribant el temps en que les persones comenceu a anar al psicòleg, perquè enteneu que “estar psicològicament bé” no és tant una qüestió del “cap”, sinó que és una qüestió de tenir coneixements i habilitats per a afrontar adequadament les situacions del dia a dia … i de l’endemà.

Sortosament, cada cop sou més les persones que enteneu que el psicòleg és un tècnic en l’aprenentatge de l’art de viure!