Tu navegador (Internet Explorer 7 o anterior) está obsoleto. Tiene fallas de seguridad y no puede mostrar todas las características de este y otros sitios web. Aprende a actualizar su navegador.

X

Navegar / buscar

Conferències


A més de la tasca quotidiana d’ensenyar a viure millor a una sola persona, parella o família, amb aquest objectiu oferim diferents maneres de fer-ho:
 • Conferències, amb col·loqui, de dues hores de durada per donar informació de les habilitats bàsiques per viure millor i motivar-ne l’aprenentatge
 • Estades de dos dies en un entorn adequat (tipus hotel o hotel rural) per fer un aprenentatge absolutament intensiu i pràctic del Mètode. Iniciativa que va dirigida a grups de persones que comparteixin qüestions o problemes comuns: ansietat i pors de qualsevol tipus i en qualsevol àmbit (estrés!)
  –     relació i comunicació amb els fills (com educar-los!)
  –     relació i comunicació de parella (compartir, dialogar, negociar…)
  –     relacions socials (opinar, expressar sentiments, saber dir no, fer relacions, seduir, vèncer la vergonya…)
  –     aprendre a treballar en equip
  –     aprendre a gaudir del treball i del temps lliure

El fet de compartir taula i pernoctar al mateix lloc durant dos dies permet aconseguir un alt rendiment en aprenentatges, coneixences i perspectives.

Després de l’estada es fa un seguiment per a consolidar aquests aprenentatges, tant individual com per grup, durant un període de temps aproximat d’un any.

Aquest seguiment es fa tant de manera presencial com utilitzant la tecnologia (correu electrònic, telèfon, video-conferència …)

I estem oberts a qualsevol proposta interessant per a ensenyar a viure millor!