Tu navegador (Internet Explorer 7 o anterior) está obsoleto. Tiene fallas de seguridad y no puede mostrar todas las características de este y otros sitios web. Aprende a actualizar su navegador.

X

Navegar / buscar

Com ho faig?


– Creieu que actuant de maneres diferents, obtindreu resultats diferents?

– Creieu que per aprendre a fer-ho, cal practicar les habilitats adients?

– Sabeu que per aprendre aquestes habilitats s’ha de fer d’una manera metòdica, sistemàtica, harmònica i divertida o agradable … ja que si no, no s’aprèn?

Ho faig amb el Mètode Pere Portero.

El Mètode ensenya cinc habilitats fonamentals per a viure el millor possible i està estructurat en unes passes a seguir abans, durant i després de qualsevol situació. Així aconseguirem una òptima satisfacció.

El Mètode ensenya habilitats d’autocontrol, habilitats socials i de comunicació i habilitats de planificació o estratègiques.

El Mètode sempre s’adreça a ensenyar a cadascú les habilitats per a viure:

− més tranquil·lament
− amb menys por(s)
− amb més sentit de l’humor; de manera més divertida
− sabent dir el que voleu, de la manera adequada i en el moment adequat i sabent defensar la vostra posició … i rectificar-la si cal
− sabent pensar adequadament, per a planificar les vostres accions immediates i futures en funció dels objectius i tenint en compte les situacions que us trobareu
− desenvolupant els coneixements i l’enginy

Ho faig amb un estil seriós, joganer i rialler.

Riure no està renyit amb treballar seriosament! És molt més satisfactori jugar amb la vida que competir-hi! Ho faig amb el coneixements que contínuament va oferint la ciència de la Psicologia i d’altres ciències.

Ho faig amb l’experiència de tots aquests anys en què he ensenyat a milers de persones a viure millor.

Tot això m’ha permès estructurar aquest Mètode d’una manera empírica.

Ho faig fent el «counselling» i «coaching» necessari perquè cadascun aprengui les habilitats que necessita per a afrontar el dia a dia amb les millors condicions de joc.

Ho faig ensenyant, fent fer i revisant.

I sempre procurant adaptar la intervenció a cada persona o persones i a les seves condicions i fent-ho allà on cal: al despatx, al carrer, a casa, a la feina, a l’escola, a l’entorn social …