Tu navegador (Internet Explorer 7 o anterior) está obsoleto. Tiene fallas de seguridad y no puede mostrar todas las características de este y otros sitios web. Aprende a actualizar su navegador.

X

Navegar / buscar

Benvinguts

Començo un nou repte.

Iniciar aquest bloc amb el que pretenc continuar d’una manera encara més activa fent una de les tasques més apassionants per mi: ensenyar!

Ensenyar Psicologia; ensenyar la professió de psicòleg i ensenyar que  aconseguir això que s’anomena “felicitat” es una qüestió d’aprenentatge!

Des d’aquí procuraré incentivar la curiositat i motivar a fer l’esforç de provar de fer!

Només s’aprèn fent, practicant.

I, com va dir Mahatma Gandhi: “La nostra recompensa es trova en l’esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa”.

Per això us explicaré anècdotes i “aventures” de la professió; us suggeriré que proveu de fer algunes coses senzilles que us facin sentir millor; us provocaré amb preguntes que requeriran alguna reflexió … en definitiva, intentaré com pugui que no us quedeu indiferents.

Procuraré també que aquest sigui un lloc interactiu on pugueu “dir la vostra” tant com vulgueu. Sols així podré valorar si aconsegueixo aquests objectius.

I per “anar fent boca” us recomano la lectura de La Contra de La Vanguardia del divendres 31 d’agost de 2012, on Roger Schank (investigador de l’aprenentatge) comença dient: “És fent que se n’aprèn”.

Fins ben aviat.